— donderdag 29 augustus 2019, 13:07 | 0 reacties, praat mee

Maurice Geluk chef onderzoek bij Rotterdams platform Vers Beton

Maurice Geluk, met ingang van volgende maand chef Onderzoek bij Vers Beton.

Het Rotterdamse online tijdschrift Vers Beton benoemt per 1 september aanstaande freelancejournalist Maurice Geluk als nieuwe chef Onderzoek. Hij neemt het stokje over van onderzoeksjournalist Margot Smolenaars, indertijd een van de initiatiefneemsters van de onderzoeksredactie bij Vers Beton.

Hoofdredacteur Eeva Liukku: “We zijn heel blij om een ervaren journalist als Maurice Geluk in het team te hebben die de dossiers begeleidt, de kwaliteit bewaakt en nieuwe ideeën uitzet. We zijn nu bezig met nieuwe plannen voor volgend jaar en daar heb ik erg veel zin in.”

Geluk freelancet voor verschillende media (onder meer Het Financieele Dagblad en NRC Handelsblad) en werkt sinds 2018 ook voor Vers Beton.

Dit kalenderjaar komt Vers Beton met nog twee nieuwe onderzoeksdossiers samen met OPEN Rotterdam. Dinsdag 3 september verschijnt het eerste artikel uit een serie over het verschraalde Rotterdamse nachtleven, later in het najaar volgt een onderzoek naar kansenongelijkheid in het onderwijs.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.