— woensdag 28 april 2021, 08:18 | 0 reacties, praat mee

Martijn Koning en RTL leggen ruzie bij

ANP

Cabaretier Martijn Koning en RTL hebben hun ruzie bijgelegd. RTL was boos over Koning 'roast' van Thierry Baudet in het programma Jinek had uitgevoerd. Nu is Koning weer welkom in alle RTL-programma's.

RTL laat weten: ‘We laten het verleden achter ons en gaan met een schone lei de toekomst in.’ Koning heeft in de aanwezigheid van een mediator een gesprek gehad met RTL-directeur Peter van der Vorst.

RTL en Eva Jinek hebben na de ‘roast’ door Koning excuses aangeboden aan de politicus en lieten weten dat Koning ondanks herhaald aandringen zijn column niet van te voren wilde laten lezen.

Koning gaf aan nooit inzage vooraf te geven maar in dit geval wel Eva Jinek persoonlijk wilde laten meekijken. Van dat aanbod had ze geen gebruik gemaakt.

Meer bij Mediacourant.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.