— dinsdag 30 mei 2017, 08:30 | 0 reacties, praat mee

Beau van Erven Dorens vervangt Humberto Tan

ANP - © ANP | KIPPA | Sander Koning

Beau van Erven Dorens neemt deze zomer het stokje over van Humberto Tan op RTL4. Hij presenteert vanaf 3 juli de talkshow RTL Summer Night, dat het gat van RTL Late Night opvult.

RTL Boulevard is in die periode twee keer per avond te zien, in de vooravond en na de talkshow van Van Erven Dorens. Volgens programmadirecteur Erland Galjaard heeft de zender vorig jaar veel succes geboekt met het doorprogrammeren van deze twee programma’s in de zomerperiode. ‘Daarom zetten we daar deze zomer met anderhalf uur RTL Summer Night en tweemaal RTL Boulevard nog uitgebreider op in.’

Van Erven Dorens moet het opnemen tegen afwisselend Pauw en Jinek. Na veel kritiek op de talkshow-arme zomer van 2016, besloot de NPO vorig jaar al om de zomerstop af te schaffen en Pauw en Jinek in 2017 het hele jaar door te programmeren. Pauw en Jinek verhuizen tijdens de zomerprogrammering van de NPO, die gisteren in ging, naar 22.30 uur.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.