— woensdag 28 juni 2017, 08:46 | 0 reacties, praat mee

Marijn Jongsma vertrekt bij De Telegraaf

Plaatsvervangend algemeen-hoofdredacteur Marijn Jongsma | Telegraaf Media Groep

Plaatsvervangend algemeen-hoofdredacteur Marijn Jongsma vertrekt bij De Telegraaf, meldt hij in een e-mail aan collega's. Jongsma schrijft dat de recente overnamestrijd rond De Telegraaf "een zware wissel" op zijn privéleven heeft getrokken. Hij zal naar verwachting per 1 september bij het concern vertrekken.

“Dat zal na 23 jaar voor het eerst om een functie buiten de journalistiek gaan”, schrijft hij. Het vertrek is in goed overleg met de hoofdredactie genomen, aldus Jongsma. Volgens geruchten maakt Jongsma de overstap naar de pr.

Jongsma keerde in 2015 terug bij De Telegraaf, waar hij eerder onder meer correspondent in Brussel en verslaggever/chef bij De Financiële Telegraaf was.

Jongsma noemt dat de afgelopen jaren (waarin naast de felle overnamestrijd ook omvangrijke reorganisaties werden doorgevoerd) een enerverende en turbulente tijd.

Praat mee

banner loopbaanontwikkeling NVJ

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.