— vrijdag 2 oktober 2015, 15:45 | 1 reactie, praat mee

Sjuul Paradijs gaat ondernemen

Koen van Weel / ANP

Sjuul Paradijs, de in mei onverwacht opgestapte hoofdredacteur van De Telegraaf, laat na een paar maanden radiostilte weer van zich horen. Middels zijn website sjuulparadijs.nl kondigt hij zijn nieuwe bestaan als ondernemer aan met zijn bedrijf Feniks Media.

Wat Paradijs met zijn nieuwe onderneming precies gaat doen, maakt hij later dit najaar bekend. ‘Op 1 januari moet het bedrijf er staan’, zegt hij desgevraagd tegen het FD. Wel is duidelijk dat Paradijs met zijn nieuwe onderneming actief blijft in de mediasector. Op zijn website geeft hij alvast aan beschikbaar te zijn voor advies en concepten en als klankbord en spreker.  “Ik mijd geen onderwerp”, zo is te lezen op zijn site. Maar: “spreken over mijn vertrek bij De Telegraaf doe ik niet”.

 

 

Praat mee

1 reactie

modscholten, 4 oktober 2015, 20:43

Ik ben erg nieuwsgierig welke (media)ondernemer een adviseur of spreker gaat inhuren die zijn eigen oplage bijna gehalveerd heeft.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.