banner festival 23

— vrijdag 2 oktober 2015, 15:45 | 1 reactie, praat mee

Sjuul Paradijs gaat ondernemen

Koen van Weel / ANP

Sjuul Paradijs, de in mei onverwacht opgestapte hoofdredacteur van De Telegraaf, laat na een paar maanden radiostilte weer van zich horen. Middels zijn website sjuulparadijs.nl kondigt hij zijn nieuwe bestaan als ondernemer aan met zijn bedrijf Feniks Media. Laatste wijziging: 8 oktober 2015, 10:18

Wat Paradijs met zijn nieuwe onderneming precies gaat doen, maakt hij later dit najaar bekend. ‘Op 1 januari moet het bedrijf er staan’, zegt hij desgevraagd tegen het FD. Wel is duidelijk dat Paradijs met zijn nieuwe onderneming actief blijft in de mediasector. Op zijn website geeft hij alvast aan beschikbaar te zijn voor advies en concepten en als klankbord en spreker.  “Ik mijd geen onderwerp”, zo is te lezen op zijn site. Maar: “spreken over mijn vertrek bij De Telegraaf doe ik niet”.

 

 

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

1 reactie

modscholten, 4 oktober 2015, 20:43

Ik ben erg nieuwsgierig welke (media)ondernemer een adviseur of spreker gaat inhuren die zijn eigen oplage bijna gehalveerd heeft.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.