banner festival 23

— maandag 31 oktober 2022, 19:43 | 1 reactie, praat mee

Mariëlle Tweebeeke wint Sonja Barend Award voor beste televisie-interview

Mariëlle Tweebeeke heeft de Sonja Barend Award gewonnen, de jaarlijkse prijs voor het beste televisie-interview. Het is de tweede keer dat Tweebeeke de prijs in ontvangst mag nemen. Laatste wijziging: 31 oktober 2022, 19:54

De Sonja Barend Award werd maandagavond in het BNNVARA-programma Khalid & Sophie uitgereikt door Sonja Barend zelf. Het was de veertiende keer dat ze het deed.

De genomineerden waren dit jaar Maaike Schoon voor haar gesprek met de Russische ambassadeur Aleksander Sjoelgin in Buitenhof op 13 maart 2022, Tijs van den Brink voor zijn gesprek met Antoine Bodar in Adieu God? op 18 april 2022 en dus Mariëlle Tweebeeke voor haar gesprek met Volodymyr Zelensky in Nieuwsuur op 27 mei 2022.

Bekijk meer van

Sonja Barend Award

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

1 reactie

RvdB, 1 november 2022, 12:58

Toch wel merkwaardig dat het interview met Zelenski die prijs krijgt. Hockeymoeder Tweebeeke reist opgetogen af naar Kiev, waar ze de bestookte Zelenski moralistische vragen over corruptie mag voorleggen, ‘en blijft dan souverein overeind.’ Niemand vindt het ongepast om in die oorlogssituatie over corruptie te beginnen? Dat is toch een onderwerp voor als de bommen niet naast je ontploffen?

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.