— maandag 16 oktober 2017, 12:24 | 0 reacties, praat mee

Shortlist Sonja Barend Award bekendgemaakt

© Freek van Asperen / Kippa

Jeroen Pauw, Wilfried de Jong en Janine Abbring maken kans op de Sonja Barend Award. De drie journalisten zijn overgebleven uit een lijst van tien, meldt de VARAgids. Laatste wijziging: 16 oktober 2017, 12:30

Janine Abbring is genomineerd voor haar interview met Eberhard van der Laan in Zomergasten, Wilfried de Jong kreeg de nominatie voor zijn interview met koning Willem-Alexander en Jeroen Pauw voor zijn interview met Diederik Samsom in 5 jaar later).

Jeroen Pauw won de prijs al twee keer. Wilfried de Jong was al vaker genomineerd (onder meer voor een Zomergasten-interview met Johan Simons), maar won de prijs nog niet. Voor Janine Abbring is dit de eerste keer dat ze de longlist haalde.

De prijs wordt dinsdag 17 oktober tijdens de live-uitzending van De Wereld Draait Door uitgereikt door naamgever Sonja Barend zelf.

Bekijk meer van

Sonja Barend Award

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.