— dinsdag 15 februari 2022, 08:37 | 0 reacties, praat mee

LINDA. komt met speciale editie over seksueel wangedrag

De nieuwste editie van LINDA. Het themanummer 'Gelukkig gescheiden' voor maart werd geschrapt na alle commotie rond The Voice of Holland. - © LINDA.

Karin Swerink, hoofdredacteur van LINDA., kondigt een speciale editie aan over seksueel wangedrag. Dat meldt ze in het redactioneel van het blad. Het is voor het eerst in 18 jaar dat Linda de Mol het voorwoord niet schrijft. Laatste wijziging: 15 februari 2022, 08:42

De Mol gaf recent aan haar werkzaamheden neer te leggen, nadat bekend werd dat haar inmiddels ex-partner Jeroen Rietbergen grensoverschrijdend gedrag heeft getoond bij talentenjacht The Voice of Holland.

Swerink neemt het schrijven van het voorwoord niet met plezier over, maar omdat het niet anders kan, schrijft ze. “Niet omdat ik dat zo graag wil – en al helemaal niet onder deze omstandigheden –, maar omdat Linda het simpelweg niet kan. Al die jaren liet ze zich niet uit het veld slaan, hoe ze zich ook voelde, wat ze op dat moment ook meemaakte. Maar het leed is nu zo enorm, dat ze het gewoonweg even niet meer weet. De nachtmerrie waar ze sinds enige weken in zit, is alleen maar groter geworden.”

Ze geeft verder aan dat het blad met een themanummer rond seksueel grensoverschrijdend gedrag gaat komen. “Het liefst maak ik zo’n themanummer samen met Linda, wanneer zij weer de powervrouw is die ze altijd is geweest. Maar ja, altijd en overal een sterke vrouw zijn, is niet makkelijk.” Meer bij RTL Nieuws / AD

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.