— woensdag 9 september 2020, 15:59 | 0 reacties, praat mee

Libelle maakt zorgmedewerkers gasthoofdredacteur

© Libelle

Weekblad Libelle komt donderdag 10 september met een editie die tot stand is gekomen onder het gasthoofdredacteurschap van zorgmedewerkers. De speciale editie krijgt tien verschillende covers waarop medewerkers uit de zorg centraal staan.

Dat schrijft Bladendokter op basis van een gesprek met Libelle-hoofdredacteur Hilmar Mulder. Zij stelt dat een zorg-nummer al langer op de verlanglijst van de redactie stond, maar na de uitbraak van corona relevanter werd dan ooit.

De redactie van Libelle werkte voor de uitgave samen met het Amphia Ziekenhuis in Breda. De redactie liep deze zomer drie dagen mee op de voormalige cohort-afdeling van ziekenhuis. Mulder: “In de vleugel die tijdens de coronacrisis vol lag met patiënten. Dat voelde best naar.” Meer bij Libelle

Bekijk meer van

Libelle

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.