— dinsdag 5 januari 2021, 14:40 | 0 reacties, praat mee

Kysia Hekster nieuwe NOS-correspondent voor de Europese Unie

© Stefan Heijendael

Kysia Hekster wordt de nieuwe NOS-correspondent voor de Europese Unie, de NAVO en de landen België en Luxemburg. Ze wordt de opvolger van Thomas Spekschoor, die terugkeert naar Nederland en als verslaggever en redacteur op de binnenlandredactie aan de slag gaat. Aïda Brands wordt de opvolger van Bert van Slooten, die aan het einde van zijn vijfjarige termijn is gekomen als redacteur in Brussel.

In Brussel wordt Hekster correspondent naast Sander van Hoorn. Ze werkt sinds 1998 bij de NOS, waar ze onder meer plaatsvervangend chef van de buitenlandredactie was. Van 2008 tot 2012 was ze NOS-correspondent in Rusland. Op dit moment is ze binnenlandverslaggever en volgt ze het Koninklijk Huis.

Aïda Brands werkt sinds 2017 op de NOS-economieredactie en eerder als politiek en financieel redacteur voor omroep WNL. Meer bij de NOS

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.