— vrijdag 12 december 2014, 11:02

NOS: meer samenwerking met regionalen

Als het aan directeur Jan de Jong ligt, dan gaat de NOS nog meer samenwerken met de regionale omroepen. Het komende jaar wil de omroep daar een grote stap in maken. Het gaat daarbij vooral om het verslaan van nieuws en het vergaren daarvan. Dat liet De Jong woensdag weten tijdens de jaarpresentatie. “We moeten onze journalistieke kwaliteiten bundelen zodat we op landelijke zender al het relevante nieuws zo snel mogelijk kunnen brengen”, aldus De Jong. Eerder dit jaar riep het NOS Journaal al een samenwerking in het leven onder de naam Bureau Regio. Die samenwerking bedroeg enkel uitwisseling van materiaal dat al was uitgezonden. Met de nieuwe plannen wil de NOS overgaan tot een gezamenlijke nieuwsuitzending. Meer bij de PZC

Bekijk meer van

NOS Journaal NOS

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.