— donderdag 2 april 2020, 16:35 | 0 reacties, praat mee

Klachten worden voorlopig schriftelijk behandeld bij Raad voor de Journalistiek

De Raad voor de Journalistiek (RvdJ) gaat klachten voorlopig schriftelijk behandelen. Als gevolg van de corona-crisis is het nu niet mogelijk om zaken mondeling en in aanwezigheid van partijen te behandelen.

De Raad zegt dat te betreuren, maar wil ook in deze omstandigheden klachten binnen een redelijke termijn kunnen blijven afhandelen. Daarom volgt er een extra schriftelijke ronde waarbij partijen ieder nog gelegenheid krijgen om (beknopt) te reageren op het laatste stuk van de andere partij. Indien partijen tegen deze gang van zaken bezwaar hebben, wordt de mondelinge behandeling voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Het secretariaat blijft bereikbaar. Medewerkers werken wel zo veel als mogelijk vanuit huis. Stel uw vragen daarom bij voorkeur per e-mail of via de site middels het contactformulier. Meer bij de RvdJ

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.