— dinsdag 31 augustus 2021, 08:48 | 0 reacties, praat mee

Kijktip: zoon Peter R. de Vries blikt terug

© Pim Ras

Royce de Vries, de zoon van misdaadjournalist Peter R. de Vries, blikt vandaag voor het eerst terug op de maanden na het overlijden van zijn vader. Hij schuift aan bij RTL Boulevard en de tweede uitzending van de talkshow Khalid & Sophie.

Royce de Vries gaat bij RTL Boulevard ook in op de bijzondere band die hij met zijn vader had en vertelt over de emotionele uitvaart in Carré.

RTL Boulevard is ook live aanwezig bij de stille tocht voor Tanja Groen in Maastricht. De tocht staat in het teken van de verdwijning van de studente maar zal ook een ode zijn aan de jarenlange inzet van Peter R. de Vries voor de verdwijningszaak.

Ook bij de talkshow Khalid en Sophie is er aandacht voor de stille tocht. Naast het interview met Royce de Vries schuift ook Berthie Verstappen, de moeder van de in 1998 verdwenen Nicky Verstappen, aan. Zij zal delen wat De Vries voor haar familie heeft betekend sinds hij in 1998 hun vertrouwenspersoon werd.

RTL Boulevard is om 18.35 uur te zien bij RTL4. Khalid en Sophie is om 19.00 uur te zien op NPO1.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.