— vrijdag 13 maart 2020, 10:21 | 0 reacties, praat mee

Journalist RTV Drenthe wordt wethouder in Coevorden

Steven Stegen - © Foto: BBC2014

Steven Stegen, journalist bij RTV Drenthe, gaat aan de slag als wethouder in de gemeente Coevorden. Dat meldde de politieke partij Belangen Buitengebied Coevorden woensdag tijdens een persconferentie. Stegen deed twee weken geleden nog verslag van het afscheid van zijn voorganger, Jan Zwiers.

Dat meldt de Coevorder Courant. Stegen werkt sinds 2001 als verslaggever en presentator voor RTV Drenthe. Daar was hij onder andere verslaggever bij Provinciale Staten, plaatsvervangend eindredacteur en verslaggever Zuidoost-Drenthe.

Stegen stopt vanwege zijn benoeming met zijn werk voor RTV Drenthe. Hij krijgt als wethouder de portefeuille met daarin financiën, economie, werkgelegenheid, recreatie en toerisme én wonen en leefbaarheid. Op 24 maart wordt Stegen tijdens de raadsvergadering geïnstalleerd als wethouder.

Bekijk meer van

Steven Stegen RTV Drenthe

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.