— woensdag 16 november 2022, 16:45 | 0 reacties, praat mee

Journalist aangereden tijdens werkzaamheden in Den Haag, politie zoekt getuigen

© Robin Utrecht / ANP

Een nog onbekende journalist is half november tijdens haar werkzaamheden op het Loosduinse Hoofdplein in Den Haag aangereden door een nog onbekende verdachte op een scooter. De politie is op zoek naar getuigen. Laatste wijziging: 16 november 2022, 17:00

Rond de klok van 14:15 uur was de journalist samen met een cameraman aan het werk op het plein voor opnames toen vier personen op drie deelscooters rondjes reden rondom de journalist en de cameraman. Twee van hen reden vervolgens weg in de richting van de Willem III straat. De derde bestuurder reed ook weg, richting de Arnold Spoelstraat, om vervolgens weer terug te keren naar het plein.

Hierbij reed de bestuurder van de deelscooter recht in op de journalist. Zij zette nog een stap naar achteren om een aanrijding te voorkomen, maar de journalist werd alsnog aangereden tegen haar been. De verdachte reed hierop weg ook in de richting van de Willem III straat.

De Haagse politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen zich te melden via via 09000 – 8844, of anoniem via 0800 – 7000. Ook kan het online tipformulier van de politie worden ingevuld.

Bekijk meer van

PersVeilig Den Haag

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.