banner anp

— donderdag 18 februari 2021, 10:17 | 0 reacties, praat mee

Cameraman belaagd in Den Haag

Een cameraman van calamiteitenwebsite Regio15 is woensdagmiddag belaagd bij een politiebureau in Den Haag, meldt Omroep West. De politie heeft twee verdachten aangehouden en de cameraman heeft aangifte gedaan.

De cameraman was daar vanwege een steekpartij in de buurt van het politiebureau. “Toen er even later een ambulance en een traumahelikopter naar het politiebureau op de Aaltje Noordewierstraat werden gestuurd, zijn we toch maar voor de zekerheid wat beeld gaan maken”, zegt René Hendriks van Regio15 tegen Omroep West.

Bij het politiebureau werd de fotograaf geschopt en geslagen door een man die schreeuwend het politiebureau uit kwam rennen. Deze man bleek familie te zijn van een van de slachtoffers van het steekincident. Met de cameraman gaat het goed. “Hij is natuurlijk wel geschrokken, maar raakte niet gewond,” aldus Hendriks. Meer bij Regio15

Bekijk meer van

PersVeilig Den Haag

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.