— donderdag 7 februari 2019, 09:32 | 0 reacties, praat mee

John van den Heuvel weer live bij RTL Boulevard

John van den Heuvel terug bij RTL Boulevard.

Na maanden van afwezigheid keerde John van den Heuvel woensdag terug in de studio van RTL Boulevard. De misdaadverslaggever mocht lange tijd niet in de live uitzending verschijnen in verband met een ernstige dreiging uit het criminele milieu. Hierdoor werd hij noodgedwongen om zijn bijdrage via een video-verbinding te doen vanaf een andere locatie.

Van den Heuvel tegenover Boulevard: ‘Ik ben heel erg blij dat ik na ruim drie maanden afwezigheid weer in de live-uitzending van RTL Boulevard mijn bijdrage kan doen. Ik ben degenen die zich hiervoor hard hebben gemaakt erg veel dank verschuldigd. Dat geldt ook voor de politie, het Openbaar Ministerie en de gemeente Amsterdam. Hopelijk is dit een eerste stap naar een normale situatie.’

De autoriteiten doen verder geen uitspraken over de dreiging en de getroffen maatregelen. Ook worden er geen mededelingen gedaan over de frequentie of de eerstvolgende keer dat John van den Heuvel aanwezig zal zijn in de uitzending.

John van den Heuvel is samen met Paul Vugts genomineerd voor Journalist van het Jaar. Lees hier het interview daarover met beide journalisten.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.