website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

John van den Heuvel weer live bij RTL Boulevard

Dolf Rogmans — Geplaatst in geweld op donderdag 7 februari 2019, 09:32

John van den Heuvel terug bij RTL Boulevard.

John van den Heuvel terug bij RTL Boulevard.

Nieuws Na maanden van afwezigheid keerde John van den Heuvel woensdag terug in de studio van RTL Boulevard. De misdaadverslaggever mocht lange tijd niet in de live uitzending verschijnen in verband met een ernstige dreiging uit het criminele milieu. Hierdoor werd hij noodgedwongen om zijn bijdrage via een video-verbinding te doen vanaf een andere locatie.

Van den Heuvel tegenover Boulevard: ‘Ik ben heel erg blij dat ik na ruim drie maanden afwezigheid weer in de live-uitzending van RTL Boulevard mijn bijdrage kan doen. Ik ben degenen die zich hiervoor hard hebben gemaakt erg veel dank verschuldigd. Dat geldt ook voor de politie, het Openbaar Ministerie en de gemeente Amsterdam. Hopelijk is dit een eerste stap naar een normale situatie.’

De autoriteiten doen verder geen uitspraken over de dreiging en de getroffen maatregelen. Ook worden er geen mededelingen gedaan over de frequentie of de eerstvolgende keer dat John van den Heuvel aanwezig zal zijn in de uitzending.

John van den Heuvel is samen met Paul Vugts genomineerd voor Journalist van het Jaar. Lees hier het interview daarover met beide journalisten.

Nog geen reacties

Om te reageren moet je een Villamedia Account hebben en moet je eerst ingelogd zijn.

banner 1 only human

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.