— dinsdag 6 oktober 2015, 08:00 | 0 reacties, praat mee

Johan Derksen en Michel van Egmond beginnen uitgeverij

ANP Johan Derksen

Johan Derksen start samen met Michel van Egmond en Marieke Derksen zijn eigen imprint bij Overamstel Uitgevers. De drie gaan eigen boeken uitgeven, laat de uitgever weten. Laatste wijziging: 6 oktober 2015, 09:06

Het trio tekende maandag bij hun nieuwe werkgever. De nieuwe uitgeverij zal zich gaan bezighouden met boeken over sport, entertainment en muziek. De dagelijkse leiding is in handen van Marieke Derksen, de oudste dochter van de voetbalanalyticus.

Van Egmond wordt hoofdredacteur en zal, in navolging van Gijp en Kieft, boeken blijven schrijven. Johan Derksen zal optreden als “spreekbuis” en boeken maken over muziek.

Midden september werd bekend dat Johan Derksen op staande voet is ontslagen bij WPG Uitgevers. De voetbalanalyticus had eerder gezegd een eigen voetbaltijdschrift te willen starten en die te willen uitgeven onder het label Voetbal Inside.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.