— dinsdag 6 oktober 2015, 08:00 | 0 reacties, praat mee

Johan Derksen en Michel van Egmond beginnen uitgeverij

ANP Johan Derksen

Johan Derksen start samen met Michel van Egmond en Marieke Derksen zijn eigen imprint bij Overamstel Uitgevers. De drie gaan eigen boeken uitgeven, laat de uitgever weten.

Het trio tekende maandag bij hun nieuwe werkgever. De nieuwe uitgeverij zal zich gaan bezighouden met boeken over sport, entertainment en muziek. De dagelijkse leiding is in handen van Marieke Derksen, de oudste dochter van de voetbalanalyticus.

Van Egmond wordt hoofdredacteur en zal, in navolging van Gijp en Kieft, boeken blijven schrijven. Johan Derksen zal optreden als “spreekbuis” en boeken maken over muziek.

Midden september werd bekend dat Johan Derksen op staande voet is ontslagen bij WPG Uitgevers. De voetbalanalyticus had eerder gezegd een eigen voetbaltijdschrift te willen starten en die te willen uitgeven onder het label Voetbal Inside.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.