— dinsdag 15 september 2015, 13:28 | 1 reactie, praat mee

WPG Uitgevers ontslaat Johan Derksen

Robert Vos / ANP Kippa

WPG Uitgevers, dat onder meer Voetbal International uitgeeft, heeft per direct alle banden met Johan Derksen verbroken. Dat heeft directeur Koen Clement aan het ANP bevestigd. Plannen van Derksen om een nieuw voetbaltijdschrift te beginnen zou lopende arbeidsovereenkomsten schenden.

Presentator en commentator Derksen stapte eerder dit jaar met ruzie op als hoofdredacteur Voetbal International. De banden tussen het gelijknamige programma en het blad werden eveneens verbroken.

De plannen voor een nieuwe voetbalglossy, die in een interview met de VARAgids werden verklapt, vielen bij WPG Uitgevers slecht. Clement wil in de media niet reageren over het conflict. Meer bij AD

Praat mee

1 reactie

Matthijs Snepvangers, 15 september 2015, 13:54

Staan wel een paar foutjes in. Derksen is al in 2013 gestopt als hoofdredacteur van VI.  En is niet opgestapt als hoofdredacteur van VI, heeft gewoon zijn functie neergelegd.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.