training eu starters

— donderdag 3 februari 2011, 10:27

Jim Jansen opnieuw hoofdredacteur Havana

Laatste wijziging: 3 februari 2011, 11:30

Jim Jansen (1971) is sinds 1 februari 2011 opnieuw hoofdredacteur van Havana, het weekblad van de Hogeschool van Amsterdam. Hij gaat de functie combineren met het hoofdredacteurschap van Folia, het blad van de Universiteit van Amsterdam. Van 2000 tot 2007 was Jansen al hoofdredacteur van Havana. Paul van de Water, de huidige hoofdredacteur van Havana, wordt zakelijk directeur van beide bladen. Folia en Havana werken sinds vier jaar samen. De aanstelling van Jansen en de nieuwe functie van Van de Water moeten leiden tot intensivering van deze samenwerking. “Het gaat niet goed met universiteits- en hogeschoolbladen en met deze samenwerking willen we onze toekomst zekerstellen”, aldus Van de Water. Jansen: “In Nederland zijn ongeveer dertig bladen voor hoger onderwijs en het gros ervan bevindt zich in zwaar weer. Wij maken ons door deze verandering inhoudelijk en organisatorisch sterker.”

Bekijk meer van

Carrière

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.