banner anp

— dinsdag 19 juni 2018, 13:53 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe hoofdredacteur voor National Geographic

© Raymond Rutten / ANP

Aart Aarsbergen treedt op 1 juli terug als hoofdredacteur van National Geographic Nederland en België. Zijn opvolger wordt Arno Kantelberg, sinds 2003 hoofdredacteur van Esquire en sinds 2017 van Men’s Health.

Aarsbergen blijft tot zijn pensionering, einde dit jaar, als editor-at-large aan de redactie verbonden. Volgens uitgever Hearst Netherlands groeide het tijdschrift onder zijn leiding uit tot een van de sterkste mediamerken van Nederland en België. Aarsbergen: “Ik heb zeventien jaar lang met ziel en zaligheid als hoofdredacteur voor National Geographic gewerkt, maar er komt een tijd om het stokje over te dragen.”

Zijn opvolger Kantelberg zal leiding blijven geven aan zowel Esquire als Men’s Health, maar zal zich nadrukkelijk richten op National Geographic.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.