training eu starters

— maandag 14 mei 2018, 13:32 | 0 reacties, praat mee

Jeroen Wollaars nieuwe vaste presentator Nieuwsuur

Jeroen Wollaars, de nieuwe vaste anchor van Nieuwsuur | Stefan Heijendael / NOS

Jeroen Wollaars wordt naast Mariëlle Tweebeeke de nieuwe vaste presentator van Nieuwsuur. Wollaars, nu nog NOS-correspondent voor Duitsland en Midden-Europa, zal met ingang van het nieuwe televisie-seizoen in september in zijn nieuwe baan starten. Laatste wijziging: 14 mei 2018, 15:07

Wollaars zegt in zijn carrière als televisieverslaggever altijd te hebben gestreefd naar het inzichtelijk maken van complexe verhalen.

“Niet door te versimpelen, maar door te verduidelijken. Nieuwsgierig te zijn. Door te vragen. Dat is wat ik in mijn nieuwe rol ook wil doen. En dat dat kan bij een programma dat ik bewonder om z’n onderzoeksjournalistiek, om de reportages en de relevante interviews is een grote eer”, aldus Wollaars.

De komst van Wollaars betekent dat het Nieuwsuur-presentatieteam weer compleet is, na het overlijden van Joost Karhof en het vertrek van Twan Huys naar RTL. Recent trok Nieuwsuur Saïda Maggé als vaste invalpresentator aan.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.