— dinsdag 2 augustus 2016, 08:49 | 1 reactie, praat mee

Jalta stopt met betaalmuur

Opiniesite Jalta.nl is gestopt met de betaalmuur. Daarvoor in de plaats wordt aan lezers nu een donatie gevraagd. Al betaalde abonnementsgelden worden omgezet in een donatie. De website is sinds maandag daarmee voor iedereen vrij toegankelijk. De wijzigingen waren al aangekondigd.

De website heeft sinds 1 augustus ook een nieuwe vormgeving. Verder zijn de redacteuren Bart Schut en Esther Voet vertrokken na een geschil, net als de columnisten Sietske Bergsma en Rutger van den Noort.

Ewout Klei is benoemd tot adjunct-hoofdredacteur. Ibrahim Wijbenga is een nieuwe columnist. Hij wordt geïntroduceerd als ‘lokaal politicus, jeugdwerker en kenner (en vooral ook: bestrijder) van misstanden en radicaliseringsprocessen in de islamitische gemeenschap’.

Meer bij Jalta

Praat mee

1 reactie

J.C. Roodenburg, 4 augustus 2016, 15:27

Gratis sites nemen hand over hand toe. Van bagger tot aan best leesbare uitingen. Betaalmuren zij alleen (helaas) weggelegd voor grote kranten en heel misschien voor bepaalde journalistieke keuzes. Van advertentie-inkomsten, om goede freelance journalisten te kunnen betalen, komt zelden wat van. Voor vrijwillige (kwalitatieve) bijdragen - bijvoorbeeld van gepensioneerde dagbladjournalisten - is er altijd en overal plaats.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.