banner festival 23

— dinsdag 2 augustus 2016, 08:49 | 1 reactie, praat mee

Jalta stopt met betaalmuur

Opiniesite Jalta.nl is gestopt met de betaalmuur. Daarvoor in de plaats wordt aan lezers nu een donatie gevraagd. Al betaalde abonnementsgelden worden omgezet in een donatie. De website is sinds maandag daarmee voor iedereen vrij toegankelijk. De wijzigingen waren al aangekondigd. Laatste wijziging: 4 augustus 2016, 14:44

De website heeft sinds 1 augustus ook een nieuwe vormgeving. Verder zijn de redacteuren Bart Schut en Esther Voet vertrokken na een geschil, net als de columnisten Sietske Bergsma en Rutger van den Noort.

Ewout Klei is benoemd tot adjunct-hoofdredacteur. Ibrahim Wijbenga is een nieuwe columnist. Hij wordt geïntroduceerd als ‘lokaal politicus, jeugdwerker en kenner (en vooral ook: bestrijder) van misstanden en radicaliseringsprocessen in de islamitische gemeenschap’.

Meer bij Jalta

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

1 reactie

J.C. Roodenburg, 4 augustus 2016, 15:27

Gratis sites nemen hand over hand toe. Van bagger tot aan best leesbare uitingen. Betaalmuren zij alleen (helaas) weggelegd voor grote kranten en heel misschien voor bepaalde journalistieke keuzes. Van advertentie-inkomsten, om goede freelance journalisten te kunnen betalen, komt zelden wat van. Voor vrijwillige (kwalitatieve) bijdragen - bijvoorbeeld van gepensioneerde dagbladjournalisten - is er altijd en overal plaats.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.