Tegel Beeld en Geluid

— maandag 2 december 2019, 09:42 | 0 reacties, praat mee

Inschrijven voor Werkbeurs Onderwijsjournalistiek

© Robin van Lonkhuijsen / ANP

Tussen 1 december 2019 en 1 januari 2020 kunnen weer voorstellen voor een Werkbeurs Onderwijsjournalistiek van het Onderwijsfonds COCMA worden ingediend.

De beoordeling vindt plaats in de eerste helft van januari 2020. De werkbeurs bedraagt 2.500 euro en wordt in twee termijnen uitgekeerd: de helft direct na de toekenning, de andere helft bij oplevering van de productie.

De jury bestaat uit Harrie Broekman (voorzitter Onderwijsfonds COCMA; juryvoorzitter), Jim Jansen (hoofdredacteur New Scientist, eerder hoofdredacteur van Folia), Nico Kussendrager (docent journalistiek) en Pieter Leenheer (bestuurslid Stichting Stimulering Onderwijsjournalistiek, redacteur DNM).

Op 30 januari 2020 vindt in de Balie ook een bijeenkomst plaats waarop onder meer de winnaar van de Nationale Prijs voor de Onderwijsjournalistiek bekend wordt gemaakt. Daar vertelt de winnaar van de werkbeurs iets over het hoe en waarom van zijn of haar productie. Meer informatie bij Onderwijsjournalistiek

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.