— maandag 26 augustus 2013, 12:58

Nominaties Onderwijsprijs bekend

Voor de Nationale Prijs voor de Onderwijsjournalistiek zijn vijf inzendingen genomineerd, meldt de organisatie. De prijs is een waardering voor het beste Nederlandstalige journalistieke werk dat onderwijsthema's voor een breed publiek toegankelijk maakt. Genomineerd zijn: Jan Dijksma voor artikelen in de Leeuwarder Courant en het Dagblad van het Noorden, Bart Funnekotter en Hugo Logtenberg voor een artikelenreeks in NRC Handelsblad, Sebastiaan van Loosbroek voor een stuk in tijdschrift Mare, Yvonne van Meent voor een stuk in Het Onderwijsblad en Anja Vink voor een artikel in Vrij Nederland. De prijs bestaat uit een geldbedrag van 1.500 euro en een kunstwerk. De winnaar wordt bekendgemaakt op 1 oktober tijdens een uitreiking in Nieuwspoort. Meer op onderwijsjournalistiek.nl

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.