— woensdag 9 september 2020, 09:23 | 0 reacties, praat mee

Inktspotprijs 2020 dit jaar per livestream uitgereikt

Door coronamaatregelen zal de uitreiking van de Inktspotprijs 2020 dit jaar online plaatsvinden. Een fysieke bijeenkomst in Den Haag zit er niet in. Laatste wijziging: 9 september 2020, 09:26

De Inktspotprijs wordt op 22 september uitgereikt in Nieuwspoort. De uitreiking kan op die dag via een livestream worden bekeken. De uitreiking begint om 16 uur.

De inzendtermijn van de wedstrijd sloot 5 juli; de jury kwam 3 september bijeen om de winnende tekening te kiezen. Er waren 108 inzendingen van 36 tekenaars. De vijfkoppige jury staat onder leiding van bijzonder hoogleraar Illustratie (UvA) Saskia de Bodt.

Organisator Stichting Pers & Prent bestaat 40 jaar en viert dit met een bijzondere jubileumcatalogus, waarin alle winnende prenten staan afgebeeld. De Inktspotprijs wordt dit jaar voor de 28e keer uitgereikt.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.