de tegel publieksprijs 2020

In verband met Tweede pinksterdag is Villamedia maandag 1 juni gesloten. Vacatures die vrijdag 29 mei na 15.00 uur binnenkomen worden pas dinsdag 2 juni geplaatst.

Training

Informatieavond Talent Development Program

5 juni 2019, 18:30–20:00
SWITCH 1 Joop van den Endeplein, 1217 WJ Hilversum

Je hebt je diploma (MBO of hoger) op zak en wil dolgraag in de mediasector werken of daarin je next step zetten? Dan ben je niet de enige! Hoe zet je jezelf extra in de spotlight van gave mediabedrijven? Hoe zorg je ervoor dat je actuele praktijkkennis in huis hebt en weet wat er speelt in de industrie? En hoe bouw je een professioneel netwerk op in de media?

Doe mee aan ons Talent Development Program. Zo word jij dé allround mediaprofessional waar mediabedrijven op zitten te wachten!

Wat is het Talent Development Program?
Het Talent Development Program is dé kickstart van jouw carrière in de mediasector. Het is een zes maanden durend intensief programma, waarbij talenten extra kennis en vaardigheden opdoen, waardoor ze sneller kunnen doorgroeien in hun media-loopbaan.

Je ontwikkelt professionele vaardigheden, werkt aan uitdagende opdrachten van mediabedrijven en bouwt aan je netwerk. Ook is er uiteraard aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Als jij wilt investeren in jezelf, doen wij daar nog een schepje bovenop.

Meer informatie
Meer weten over het Talent Development Program? Op deze pagina vind je al veel informatie, maar op woensdagavond 5 juni en dinsdagavond 6 augustus is er een informatieavond op het Media Park in Hilversum waar je alles te weten komt over het programma. We vertellen je meer over de verschillende manieren om mee te doen (open inschrijving of via een vacature), de aanmeldprocedure, het opleidingsprogramma en ervaringen van deelnemers tot nu toe.

De informatieavond vindt plaats in de Switch (op elkaar gestapelde containers met verlichting on/off). De avond start om 18.30 uur en we sluiten rond 20.00 uur af. Geïnteresseerd om langs te komen en meer te weten te komen over het Talent Development Program? Schrijf je dan hier in voor de informatieavond!

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl
020-30 39 750

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

Karen Bais
020-30 39 756

Sofia van Wijk
020-30 39 711

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.