— dinsdag 1 september 2020, 08:00 | 0 reacties, praat mee

Huis-aan-huisblad CITY begint weer na corona-stop

CITY, het huis-aan-huisblad in de vorm van een bundel folders voorafgegaan door (lokaal) nieuws, gaat weer verschijnen. Na een pauze door Covid-19 verschijnt het in september weer wekelijks in vijf Nederlandse steden: Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Tilburg en Haarlem.

Het huis-aan-huisblad is begonnen in gemeenten waar op de een of andere manier een folderverbod is ingesteld. Door folders te bundelen en van voldoende lokaal nieuws te voorzien, ontstaat een huis-aan-huisblad dat wel verspreid mag worden.

CITY-uitgever H.A.H. Retail onderzoekt de komende periode welke andere plaatsen, buiten de huidige vijf gemeenten, in aanmerking komen om het magazine ook uit te brengen. Dat zijn in eerste aanleg steden van enige omvang waar een folderverbod van kracht wordt. Op die manier zou de uitgave kunnen groeien naar een bereik van 2 miljoen adressen.

Bekijk meer van

City

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.