— donderdag 11 februari 2021, 14:00 | 0 reacties, praat mee

Hoofdredacteur Jeroen Trommelen (Investico) kondigt vertrek aan

Hoofdredacteur Jeroen Trommelen heeft zijn vertrek aangekondigd bij platform voor onderzoeksjournalistiek Investico. Hij verlaat de organisatie per 1 september aanstaande. "Hoofdredacteur van Investico is een mooie maar ook een zware baan", zegt Trommelen.

“Ik ga nog niet met pensioen maar ik ben bijna 65. Dat speelt mee. Maar even zo belangrijk is dat het voor de redactie een goed moment is”, aldus de hoofdredacteur. Trommelen was vijf jaar hoofdredacteur van het platform.

Het publiceerde onlangs een rapport met de belangrijkste wapenfeiten over 2020, hier in pdf-vorm te lezen.

Trommelen zegt te kunnen vertrekken nu “loyale sponsoren [..] ook de komende jaren aan boord zullen zijn. Nu alles goed loopt, kan ik makkelijk weg. Of nog beter: komt er ruimte voor een nieuwe hoofdredacteur die Investico verder kan opstuwen.”

Voorzitter Egbert Myjer van het bestuur van stichting Investico is Trommelen dankbaar. “In die vijf jaren onder leiding van Jeroen Trommelen is Investico verder uitgegroeid tot een relevante, diepgravende en afgewogen public watchdog”, stelt Myjer.

Bekijk meer van

Jeroen Trommelen Investico

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.