e learning nvj

— vrijdag 30 oktober 2015, 08:58 | 0 reacties, praat mee

Verandering opleidingsaanbod Faculteit Communicatie en Journalistiek HU

ANP XTRA / Frank van Beek

De opleidingen van de Faculteit Communicatie en Journalistiek (FCJ) op Hogeschool Utrecht gaan op de schop, meldt Trajectum. Volgens Lem van Eupen, directeur van de FCJ, zijn er in de loop van de tijd zeven studies ontstaan waarvan het soms lastig is om de onderlinge verschillen uit te leggen. De voortschrijdende digitalisering is een belangrijke reden om te kijken naar het aanbod en de inhoud van de studies. Van Eupen ziet dat er een landelijke beweging is ontstaan bij de verschillende sectoren van het hbo om de wildgroei aan titels terug te dringen, ook dat is een reden om eens goed te kijken naar het huidige aanbod. De opleidingen Bedrijfscommunicatie en Digitale Media en Communicatie (DMC) worden opgeheven. Zittende studenten kunnen de studie afmaken, maar er kunnen zich geen nieuwe studenten meet aanmelden vanaf september 2016. De kennis van deze studies worden geïntegreerd in de overige opleidingen. De faculteit gaat verder met de opleidingen Journalistiek, Communicatie, International Communication and Media en Communication and Multimedia Design. Meer bij Trajectum

Bekijk meer van

Utrecht Hogeschool Utrecht FCJ

Praat mee

nvj e-learning  artikel

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Uitgever

Marjolein Slats
Waarnemend hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Karin Bais
Sales

Sofia van Wijk
Sales

Jenny Fritschy
Sales

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.