banner festival 23

— woensdag 24 maart 2021, 13:08 | 0 reacties, praat mee

Harold Rimmelzwaan en Yael de Haan bestuurslid bij SvdJ

Yael de Haan, lector aan de Hogeschool Utrecht, en ondernemer Harold Rimmelzwaan zijn begin maart toegetreden tot het bestuur van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek (SvdJ). Vanuit het fonds was er behoefte aan nieuwe bestuursleden vanwege het recente vertrek van Andra Leurdijk en de aanstaande aflopende termijn van andere bestuursleden. Laatste wijziging: 24 maart 2021, 13:17

Dat meldt het SvdJ op zijn website. Het nieuwe bestuur bestaat uit voorzitter Frits van Exter, Maike Olij, Roy Khemradj, Freek Staps en Rimmelzwaan en De Haan.

In een reactie tegenover het SvdJ stelt De Haan – die in 2011 promoveerde aan de Universiteit van Amsterdam op het onderwerp mediakritiek en journalistieke transparantie – dat ze hoopt bij te kunnen dragen aan kwaliteitsverbetering van de journalistiek. “Ik ben nu dagelijks bezig met de toekomst van de journalistiek en het versterken daarvan, en hoop dat bij het Fonds door te kunnen zetten.”

Rimmelzwaan, die eerder onder andere algemeen directeur multimedia bij Wegener was, hoop dat het bestuur “de positie van het fonds de komende jaren nog meer kan versterken”.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.