— woensdag 22 juni 2016, 13:27 | 0 reacties, praat mee

Hans Laroes interim-hoofdredacteur Journalistiek KRO-NCRV

Valerie Kuypers / ANP

KRO-NCRV heeft Hans Laroes benoemd tot interim-hoofdredacteur Journalistiek. Laroes begint per 1 juli en zal leiding geven aan de afdeling waar onder meer De Ochtend, De Monitor, Jinek, Brandpunt, Reporter, Reporter Radio, KRO-NCRV 2Doc en De Taalstaat worden gemaakt.

Laroes, die eerder hoofdredacteur van NOS Journaal en later NOS Nieuws was, is enthousiast om bij de “hofleverancier van sterke journalistieke programma’s binnen de publieke omroep” aan de slag te gaan. De afdeling wil nog meer gaan doen met innovatieve vormen van journalistiek, zoals het gebruik van 360-gradencamera’s, datajournalistiek, crowdsourcing en online storytelling.

Mediadirecteur van KRO-NCRV Taco Rijssemus noemt Laroes “een geweldige aanwinst” die zijn strepen meer dan verdiend heeft in de wereld van de journalistiek.

Bekijk meer van

KRO-NCRV Hans Laroes

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.