Tegel Beeld en Geluid

— donderdag 20 september 2018, 13:37 | 0 reacties, praat mee

Hans Laroes per 1 januari weg bij KRO-NCRV

ANP

Hans Laroes vertrekt met ingang van 2019 als hoofdredacteur bij KRO-NCRV. Hij gaf sinds 2016 op interim-basis leiding aan de journalistieke afdeling van de omroep. Laroes meldt zijn vertrek op Twitter.

“KRO-NCRV wil op enige termijn nieuwe hoofdredacteur”, schrijft hij. Laroes’ interim-periode eindigt met een forse reorganisatie, waar bij de journalistieke afdeling van de omroep 24 journalisten moeten vertrekken.

Over die reorganisatie stelde Laroes dat de NPO een bepaald programma besluit te staken en de omroep vervolgens de arbeidsrechtelijke gevolgen moet afhandelen. “Dat zit op de een of andere manier niet goed. Het systeem is op deze manier onbevredigend”, aldus Laroes.

Laroes heeft nog “geen enkele gedachte” besteed aan wat hij na 1 januari gaat doen. “Eerst twee weken vakantie”, laat hij weten.

Bekijk meer van

KRO-NCRV Hans Laroes

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.