— woensdag 26 oktober 2011, 09:21 | 0 reacties, praat mee

GL oneens met bezuinigingen RTV N-H

De aankomende bezuinigingen bij regionale omroep RTV Noord-Holland zorgen voor onenigheid bij de provincie. De provinciale Groenlinks-fractie zet grote vraagtekens bij de subsidieverlagingen van in het zwartste scenario een bedrag van 2 miljoen euro. De concessie met RTV Noord-Holland loopt namelijk nog tot en met 2013. "De spelregels worden veranderd terwijl de wedstrijd nog bezig is", aldus de partij. In een commissievergadering van maandag bleek ook dat er voorheen geen inhoudelijke gesprekken zijn geweest tussen de provincie en RTV Noord-Holland. Groenlinks denkt dat op den duur mogelijk een rechtszaak zal moeten bepalen of de bezuinigingen op de omroep door kunnen gaan. Een andere regionale omroep, Omroep Brabant, heeft aangekondigd naar de rechter te stappen vanwege de geplande subsidieverlagingen. Meer bij RTV N-H

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.