Tegel Beeld en Geluid

— woensdag 16 september 2020, 13:12 | 0 reacties, praat mee

Gooisch verandert naam in Classy Lifestyle

Het tijdschrift Gooisch… als lifestyle verandert zijn naam. De titel gaat met ingang van donderdag verder als Classy Lifestyle. Ook de namen van de bijbehorende website en uitingen op radio en tv veranderen mee.

Dat meldt Adformatie. Tegelijk met de naamswijziging wordt ook de verschijningsfrequentie van het magazine aangepast. Classy Lifestyle verschijnt vanaf nu zes keer per jaar. Gooisch… als lifestyle verscheen standaard vier keer per jaar.

Gooisch… als lifestyle werd in 2012 gelanceerd door Peter Contant. Volgens de mediaondernemer was Nederland in dat jaar in de ban van de serie Gooische Vrouwen, waar hij op in wilde spelen met de titel. Omdat tijden inmiddels zijn veranderd stelt hij dat het tijd werd voor een naamswissel.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.