— woensdag 10 juli 2013, 12:21

Hoofdredactie tijdschrift Gooisch vertrekt

Margot Veerman en Rob van Vuure stoppen na de komende uitgave van Gooisch als hoofdredactie bij het lifestyle magazine. Het nummer dat eind augustus verschijnt is daarmee het laatste onder hun toezicht. Dat meldt uitgever Peter Contant in een e-mail aan medewerkers. Het begin dit jaar gelanceerde blad, dat goed is ontvangen, heeft volgens Contant dankzij Veerman en Van Vuure een duidelijke 'smoel' gekregen. Het vertrek is volgens Contant in goede harmonie besproken - beide hoofdredacteuren zouden extern aanbiedingen hebben gehad. Contant gaat naast de uitgeversrol nu ook het hoofdredacteurschap op zich nemen. "Ik heb de intentie om de inhoudelijke koers van Gooisch vast te houden en zal met ons team in Hilversum verder werken aan de uitbouw van het magazine en het merk Gooisch", aldus Contant.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.