training eu starters

— donderdag 8 februari 2018, 11:44 | 0 reacties, praat mee

Goed jaar voor Blendle: meer gebruik, meer artikelen

ANP

Blendle-voorman Alexander Klöpping heeft in een bericht aan werknemers het afgelopen jaar geduid. Die tekst is ook op Medium gepubliceerd. Blendle toont op alle fronten een stijging in gebruik. Laatste wijziging: 9 februari 2018, 07:35

Omdat Blendle geen concrete omzetcijfers uitgeeft - mág uitgeven, stelt Klöpping desgevraagd - heeft de 18,5 procent in omzetstijging geen context. De andere statistieken over gebruik hebben dat wel:

Het aantal bestede minuten op Blendle is van 86 miljoen minuten naar 116 miljoen minuten gestegen. Gebruikers brachten 71 procent meer tijd op Blendle door, meldt Klöpping.

Het aantal artikelen dat werd gelezen steeg van ruim 11,2 miljoen artikelen in 2016 tot ruim 18,7 miljoen in 2017. Dat is een groei van 67 procent.

Over de minder dan een maand geleden geïntroduceerde Blendle Audio-dienst valt volgens Klöpping nog weinig te zeggen, anders dat 57 procent van de gebruikers die een audio-artikel begint, het ook volledig afluistert.

Blendle begint ook zijn eerste reclamecampagne, die naast online ook in de reguliere zuilen en abri’s zal opduiken. Meer bij Medium

Bekijk meer van

Blendle

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.