training eu starters

— donderdag 11 januari 2018, 08:18 | 0 reacties, praat mee

Blendle introduceert audio-variant

ANP

Blendle introduceert een nieuwe dienst voor Premium-abonnees: Blendle Audio. Zoals de naam doet vermoeden is het een manier om artikelen uit de Blendle-kiosk te beluisteren, ingesproken door professionele nieuwslezers en stemacteurs. Volgens Blendle combineert hun nieuwe audio-product het beste van radio en podcasts: actualiteit en verdieping, zonder reclame. Laatste wijziging: 11 januari 2018, 08:24

Artikelen binnen Blendle Audio variëren van artikelen, interviews, reportages of columns, die integraal worden voorgelezen. De gebruiker wordt binnen Blendle Audio persoonlijk begroet (Blendle zegt momenteel bezig te zijn duizenden voornamen in te spreken, red.) en krijgt een korte samenvatting van het weer en het laatste nieuws te horen. Er zijn de afgelopen periode tien voorlezers geselecteerd.

“Elke dag word je vervolgens in zo’n 15 minuten bijgepraat over het beste uit de kiosk”, aldus Blendle. De kiosk wijst op een vergelijkbare audio-trend onder magazines in het buitenland. In juni vorig jaar introduceerde publicatieplatform Medium een - eveneens premium - dienst om artikelen te laten voorlezen.

In de testfase voorafgaand aan de introductie van Blendle Audio ontdekte de kiosk dat gebruikers ‘oudere stemmen’ prettiger vinden. In het kantoor van Blendle wordt een radiostudio gebouwd om de opnamen zo professioneel mogelijk te maken.

Blendle Audio is vanaf vandaag beschikbaar via de Blendle app op iOS en Android. Blende Premium (9,99 per maand) is vereist. “Iedereen die geen Blendle Premium heeft kan het gratis uitproberen”, stelt Blendle.

Bekijk meer van

Blendle

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.