— donderdag 15 januari 2015, 09:15 | 0 reacties, praat mee

Geen Charlie Hebdo’s voor Nederland

Remko de Waal ANP

Wie vandaag hoopte een editie van satirisch tijdschrift Charlie Hebdo te bemachtigen, kan zich de moeite van een rit naar een AKO-vestiging besparen: de 500 exemplaren die voor Nederland beschikbaar waren, zijn niet geleverd. Audax, dat de distributie van tijdschriften voor onder meer AKO verzorgt, verwacht nu op zijn vroegst op vrijdag nummers te kunnen leveren. Het is niet gelukt om te achterhalen waarom de nummers niet zijn geleverd, aldus Audax-directeur Eric Willems. "Ze nemen de telefoon niet op", aldus Willems tegenover de NOS. De drie miljoen exemplaren van het nieuwste nummer waren ook binnen Frankrijk al snel uitverkocht; er worden daarom nog eens twee miljoen exemplaren bijgedrukt. Op veilingsites als Marktplaats en eBay worden nummers - gezien de verkoopprijs van drie euro - voor woekerprijzen aangeboden.

Bekijk meer van

Charlie Hebdo

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.