training eu starters

— maandag 4 januari 2016, 12:34 | 0 reacties, praat mee

God met kalasjnikov op speciale Charlie Hebdo

ANP

Op de cover van de eerder aangekondigde speciale uitgave van het Franse magazine Charlie Hebdo staat God afgebeeld met een kalasjnikov op zijn rug, met het opschrift: 'Een jaar later: de moordenaar is nog op vrije voeten'. Laatste wijziging: 4 januari 2016, 12:40

Op 7 januari is het precies een jaar geleden dat twee gewapende terroristen de redactie in Parijs binnenstormden en daar een bloedbad aanrichtten. In totaal kwamen hierbij twaalf mensen om, onder wie acht journalisten.

Cartoonist Riis, die zwaar gewond raakte bij de aanslag en daarna de plaats van de doodgeschoten hoofdredacteur innam, keert zich in een redactioneel commentaar tegen religieus fanatisme. Verder staan er in het herdenkingsnummer tekeningen en bijdragen van de omgekomen journalisten, maar ook van Franse prominenten zoals actrice Juliette Binoche en minister Pellerin van Cultuur.

Bekijk meer van

Charlie Hebdo

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.