— maandag 22 juni 2015, 14:50 | 0 reacties, praat mee

Finge en Stubenitsky vaste nieuwslezers NOS op 3

Vanaf deze zomer zijn nieuwslezers Rachid Finge en Joeri Stubenitsky de vaste ploeg tijdens de radio-uitzending van Giel Beelen op NPO 3FM, tussen 6 en 10 uur 's ochtends. Het tweetal vervangt Fleur Wallenberg, die naar de middaguitzending van Frank van der Lende verhuist. Door de overstap van Bart Jan Cune naar Radio538 viel daar een gat. Wallenburg is blij dat ze naar zes jaar weer eens kan uitslapen. Finge en Stubenitsky zullen om de week wisselend bij Giel het nieuws voorlezen. Laatste wijziging: 22 juni 2015, 14:52

Chef NOS op 3 Karina ter Horst: “Rachid Finge en Joeri Stubenitsky hebben zich beiden de afgelopen jaren bewezen als uitstekende nieuwslezers. De mannen zijn een mooie toevoeging aan het team van NOS op 3, met ieder hun eigen stem en eigen manier van nieuwslezen.”

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.