— maandag 6 juli 2020, 08:21 | 0 reacties, praat mee

Fidan Ekiz en Renze Klamer presenteren opvolger DWDD

© Robin van Lonkhuijsen

Renze Klamer en Fidan Ekiz gaan het programma presenteren dat in de plaats van 'De Wereld Draait Door' komt. Laatste wijziging: 6 juli 2020, 13:23

Oh Lord, say it ain’t so! Twee Rotterdammers in één show!’lhttps://t.co/P2ctcWHP45 pic.twitter.com/x1H56vsUYq

— FidanEkiz (@fidanekiz) July 4, 2020

De nieuwe talkshow moet na de zomer, eind augustus, starten. Het is de bedoeling dat Klamer en Ekiz straks om de twee of drie maanden wisselen met M, het programma van Margriet van der Linden. Vrijdag werd bekend dat zij op 26 oktober met haar nieuwe seizoen begint.

Ekiz werkte de afgelopen periode als presentatrice van Op1 op de late zondagavond. Dat deed ze samen met Jeroen Pauw. Volgens hem is het goed nieuws voor de televisiekijker. “Fidan heeft flair, humor en zelfspot, en daarnaast is ze een slimme vrouw die het debat eerder zoekt dan ervoor wegloopt. Ik weet zeker dat wij als kijkers daar een hoop plezier aan kunnen beleven”, laat Pauw zaterdag weten aan De Telegraaf.

Klamer presenteerde op zijn beurt met Op Vrijdag (voorheen Laat Op Vrijdag) dat vrijda aan een tweede seizoen begon. Na die reeks zal hij met Ekiz ‘het nieuwe DWDD’ presenteren.

De Wereld Draait Door stopte eind maart na 15 jaar. Presentator Matthijs van Nieuwkerk vond het tijd voor iets nieuws.  Meer bij ADDe Telegraaf / RTL Nieuws

Bekijk meer van

Renze Klamer Fidan Ekiz DWDD

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.