— maandag 2 augustus 2021, 12:16 | 0 reacties, praat mee

Evert ten Napel sluit carrière af met wedstrijdverslag Johan Cruijff Schaal

Sportverslaggever Evert ten Napel | Clemens Rikken / HH ANP

Commentator Evert ten Napel sluit zijn carrière aanstaande zaterdag af met de wedstrijd tussen Ajax en PSV om de Johan Cruijff Schaal. De twee clubs treffen elkaar om 20 uur in de Johan Cruijff Arena. Ten Napel (77) neemt tijdens die wedstrijd afscheid, meldt zijn zender ESPN.

“Je moet een keer stoppen, en dan is de Johan Cruijff Schaal geen verkeerd podium voor een laatste kunstje”, aldus Ten Napel. Hij werkte jarenlang voor de NOS en maakte in 2012 de overstap naar de commerciële sportzender ESPN.

Ten Napel wordt komende zaterdag vergezeld door presentator Milan van Dongen, analisten Arnold Bruggink, Kenneth Perez en Marciano Vink en verslaggever Pascal Kamperman. De voorbeschouwing begint om 19 uur, live vanuit de Johan Cruijff Arena.

ESPN grijpt de strijd om de Johan Cruijff Schaal aan om het wedstrijdverslag in UHD uit te zenden, in de volksmond 4K-kwaliteit. Het is de eerste officiële wedstrijd die ESPN in dat formaat uitzendt. Om de wedstrijd in die kwaliteit te kunnen zien is naast een abonnement een geschikte televisie en settopbox nodig. Meer bij ESPN

Bekijk meer van

Evert ten Napel ESPN

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.