training eu starters

— dinsdag 1 december 2020, 11:38 | 0 reacties, praat mee

FOX Sports gaat verder als ESPN

FOX Sports heet vanaf 1 januari ESPN. De nieuwe naam geldt voor alle televisiezenders, online kanalen en apps van FOX Sports en is het gevolg van een meerderheidsaandeel van The Walt Disney Company in Eredivisie Media en Marketing (EMM), meldt Disney in een persbericht. Laatste wijziging: 1 december 2020, 11:45

De directie van EMM wordt gevormd door Marco de Ruiter en Frank Rutten. Rutten spreekt over “een nieuwe mijlpaal in de 12-jarige historie van EMM”, sinds de lancering van Eredivisie Live in 2008 en de daaropvolgende transformatie naar FOX Sports in 2013. “We zijn trots op de ontwikkeling die we hebben doorgemaakt. Dat we nu met onze Nederlandse zenders aansluiten bij de wereldwijde ESPN-familie, verspreid over meer dan 60 landen en 7 continenten, biedt weer volop nieuwe kansen om verder te groeien. Met toegang tot het rijkelijk gevulde ESPN-filmarchief en het internationale nieuwsnetwerk van ESPN kunnen we de sportliefhebbers in Nederland nog beter bedienen, zowel op tv als online.”

Alle competities en programma’s die nu te zien zijn, zullen ook onder de nieuwe naam worden uitgezonden. Ook verandert er niets op het gebied van beschikbaarheid en distributie. De kanalen waarop de zender bij de verschillende aanbieders beschikbaar is, blijven hetzelfde. Dat geldt ook voor de presentatoren, analisten, verslaggevers en commentatoren.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.