Naeweb

— donderdag 29 oktober 2009, 08:37

Europese studenten journalistiek op bezoek

Ruim dertig studenten journalistiek en jonge journalisten uit heel Europa bezoeken een door een groep Nederlandse studenten van de Christelijke Hogeschool Ede georganiseerd congres. Vanaf donderdag 29 oktober tot en met maandag 2 november vindt dit congres plaats in Ede. Het congres, General Assembly genaamd, is een jaarlijkse vergadering voor de leden van FEJS international. Het FEJS (Forum for European Journalism Students) is een onafhankelijke stichting met als hoofddoel het in contact brengen van studenten journalistiek en jonge journalisten in heel Europa. Per jaar organiseert de stichting twee grote congressen, een General Assembly en een Annual Congres. Tijdens de General Assembly wordt er vergaderd over het reilen en zeilen van de FEJS. Op een Annual Congres wordt er een journalistiek thema behandeld en komen studenten bijeen om te netwerken en cultuur te proeven van het organiserende land. Volgend jaar wordt in Ljubljana het 25 jarig jubileum van de organisatie gevierd.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.