NVJ compleet lid

— dinsdag 6 januari 2009, 08:43

EO: Spirit24 biedt nieuwe kansen

Maandag is ,,dé levensbeschouwelijke themazender van Nederland'', Spirit24 van start gegaan, meldt de NCRV in een ronkend persbericht. Hoewel de EO niet blij was dat de stekker uit OmegaTV getrokken werd, biedt de nieuwe themazender 'nieuwe en andere kansen', volgens de omroep. Spirit 24 is het resultaat van het besluit van de Publieke Omroep, vorig jaar juli, dat zeventien digitale themakanalen teruggebracht moesten worden naar twaalf. Dat besluit kostte onder meer OmegaTV van de Evangelische Omroep de kop. In feite is Spirit24 niets meer of minder dan een samensmelting van OmegaTV en Geloven van de NCRV. ,,Maar op 1 april is er pas een definitieve programmering op niveau bekend'', vertelt Tineke van der Velde, eindredacteur multimedia bij de Evangelische Omroep, in een artikel in het Nederlands Dagblad.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.