NVJ compleet lid

— dinsdag 30 december 2008, 08:44

Omroep lanceert nieuwe thema-zender

Maandag 5 januari wordt Spirit 24 gelanceerd. Spirit 24 wil de levensbeschouwelijke themazender van Nederland worden. De zender onderscheidt zich door een specifieke programmering, afgestemd op religie, spiritualiteit en zingeving. Een zender voor mensen die verdieping zoeken en gericht zijn op spirituele of geestelijke groei; een lifestyle-kanaal voor mensen die zich willen laten inspireren door de vorm die in verschillende culturen aan geloofsuitingen wordt gegeven. In samenwerking met en door de NCRV zullen ook nieuwe formats worden ontwikkeld. Laatste wijziging: 30 december 2008, 09:58

NCRV is de beherende omroep, elf andere omroepen zullen ook programma’s aanleveren. Vierentwintig uur per dag een horizontale programmering, met multi-religieuze programma’s, thema-avonden, een programma speciaal voor vrouwen, yoga en een dagelijkse dagsluiting.

Spirit 24 wordt lineair uitgezonden via digitale kabel, satelliet en internet. Naast Ziggo, Delta en CaiWay geeft ook kabelmaatschappij UPC Spirit 24 met ingang van 5 januari door. Het potentiële bereik is daardoor zo’n 5 miljoen huishoudens.

En natuurlijk is er internet: www.spirit24.nl.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.