— dinsdag 30 augustus 2016, 09:18 | 0 reacties, praat mee

Elsevier opent alleen voor abonnees online reactieformulier

Alleen abonnees kunnen weer op de site van tijdschrijft Elsevier reacties onder artikelen plaatsen. In maart sloot het tijdschrift het reactieforum omdat het te veel leed onder veelal anonieme ‘hooligans’ en ‘trollen’ die er slechts op uit waren om discussies te ontregelen en rotzooi te trappen. Het was volgens de hoofdredactie ondoenlijk om die discussies te modereren.

Sinds een paar dagen kunnen abonnees, als zij zijn ingelogd, weer reacties plaatsen. Die overigens ook weer worden gemodereerd. Volgens plaatsvervangend hoofdredacteur René van Rijckevorsel zijn de eerste bijdragen bemoedigend. “Er wordt goed en inhoudelijk gereageerd op de artikelen. Wij hopen op veel sterke bijdragen van onze abonnees en mooie onderlinge discussies.” Meer bij Elsevier

 

Bekijk meer van

Elsevier

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.