— vrijdag 11 september 2020, 16:33 | 0 reacties, praat mee

Elma Drayer schrijft beste politieke boek van 2020

Elma Drayer heeft met haar boek Witte Schuld de PrinsjesBoekenprijs 2020 gewonnen. De prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan het 'beste politieke boek van het jaar'.

In het boek neemt de schrijfster het Nederlandse identiteitsdebat onder de loep en neemt zij krachtig stelling tegen de wijze waarop het debat wordt gevoerd.

De driekoppige jury, onder leiding van oud-Tweede Kamerlid Mark Verheijen (VVD), vindt dat Drayer de juiste snaar raakt in het boek. “Drayer gaat voorbij de makkelijke meningen maar geeft historische achtergronden en analyses waardoor er daadwerkelijk een beter inzicht en begrip ontstaat over het meest verhitte debat op dit moment in onze samenleving.”

“Ze leeft zich in, reflecteert en neemt stelling. En soms schuurt dat maar het maakt haar meteen ook kwetsbaar en vormt daarmee zeker een waardevolle bijdrage aan het maatschappelijk debat.” Meer bij NU.nl

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.