training eu starters

— vrijdag 4 juli 2014, 13:41

Egypte ontvangt Nederlandse journalisten

De NVJ en het Genootschap van Hoofdredacteuren zijn dinsdag om 13 uur welkom bij de Egyptische ambassade in Den Haag om de situatie van de veroordeelde journalisten in Egypte te bespreken. De beide organisaties boden vrijdag een brief (.pdf) aan bij de ambassade. Een medewerkster van de ambassade nam die door het hek aan. Onder andere de Nederlandse journaliste Rena Netjes werd bij verstek tot 10 jaar veroordeeld. Laatste wijziging: 5 juli 2014, 10:46

Namens de NVJ bood voorzitter Marjan Enzlin de brief aan. Daarin wordt de bezorgdheid van de NVJ en het Genootschap overgebracht over de onder druk staande persvrijheid in Egypte.

Namens de beroepsorganisaties waren ook enkele bestuursleden en algemeen secretaris Thomas Bruning aanwezig. Zie ook de foto’s die Serge Ligtenberg maakte:

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.